Sveroks riksmöte äger rum den 30 november till 2 december på Hotell Statt Safiren i Katrineholm. Riksmötet är förbundets årsmöte och precis som i er förening så beslutar man där om verksamhetsplan och budget för det kommande året. 101 ombud röstas fram av föreningarna i förbundet, nu öppnar nomineringen på val.sverok.se. Gå in och nominera dig själv eller någon från din förening! Omröstningen öppnar 1/9 och är öppen hela september. Då kan din förening rösta på de ombud som ni vill ska åka på Riksmötet. Inloggningsuppgifterna för att rösta skickas ut till föreningens kontaktperson i slutet av augusti. Blir du vald til ombud betalar förbundet för resan, maten och boendet!

Läs mer om hur det är att vara ombud på sverok.se/riksmöte. Mer information kommer dessutom under sensommaren och hösten.