Spelhobbyförbundet Sverok letar efter organisationer som skulle vilja vara med i en referensgrupp för ett projekt som kommer att undersöka vilka hinder barn och ungdomar kan möta framförallt från sina kommuner när de vill bilda en förening.

Projektet kan ses som en uppföljning till LSUs projekt “Med vilket syfte?” som genomfördes 2012. Målet är att alla LSUs medlemsorganisationer ska ha nytta av resultatet och därför söker vi nu efter organisationer som är intresserade av att ha en representant med i en referensgrupp för projektet.

Projektet är planerat att starta i början av 2018 och projektbidrag kommer att sökas från Allmänna arvsfonden. Då vi planerar att skicka in ansökan för projektet innan midsommar behöver anmälan om intresse vara oss tillhanda senast torsdagen 15/6.

Vid frågor eller anmälan om intresse kontakta Carl Löfstrand på carl.lofstrand@sverok.se eller 010-551 93 12.