Vi har pratat med Bengt från vår Spellovspartner DotCard, som skickar med kortspelet med samma namn i Spellovslådan.  För att få en Spellovslåda med DotCard och jättemånga andra spel, anmäl din förening på www.Spellovet.se innan 30 september! 

 

Hej Bengt, berätta om DotCard.

Dotcard är ett strategiskt kortspel. Utvecklingen har tagit flera år för att maximera spelupplevelsen.

Ni har valt att skicka med kortspelet DotCard i årets Sepllovslåda. Vad tror du föreningarna kommer gilla mest med spelet?

Att den passar både ung och gammal, lätt att ta med sig överallt, går att spela en tio omgångars spel avslappnat med polare eller som ett tjugo omgångars strategiskt tävlingsspel.

Vad är ni stolta över som företag?

Att ha lyckats sälja över 20 000 exemplar av DotCard i stort sätt utan reklam, utan mest från mun till mun. Idag går ca var tionde exemplar till utlandet.

Vad har ni på gång hos er? Vad händer i framtiden?

Fler och fler butiker hör av sig och vill sälja DotCard. Vår intention är att när DotCard är representerat med en jämn spridning i Sverige avsluta försäljningen av DotCard på dotcard.net och enbart ha nedladdningar av olika protokoll, regler och kanske ta in fler spel och patienser till kortleken från oss och andra som är duktiga på att konstruera spel. 

 

FEM SNABBA

Luke eller Leia?

Luke som väljer att slåss trots att han ”bara är en bonn pöjk” och blir nyckeln till att besegra imperiet.

Gandalf eller Dumbledore? 

Gandalf, dumbledore shall not pass!

Team Jacob eller Team Edward? (Twilight)

Edward, älskar hundar men är ännu svagare för vampyrer.

 

League of Legends eller Counter-Strike?

CS, tycker bättre om fps spel.

Vampyrer eller Zombies?

Viljelösa köttsäckar som bara tänker på att äta hjärnor, eller nobla vampyrer som kan föra sig och i stor utsträckning kontrollera sina lustar? Enkelt val.