Vi har pratat med Aaron på MaxGaming, som sponsrar Spellovet i år genom att skicka med massa grymma musmattor. Spellovet hålls just nu och du kan hitta evenemangen nära dig genom www.spelkartan.se/spellovet

Berätta om Max Gaming. Vilka är ni och vad gör ni? 

Vi är en gaming- och e-sportwebbutik som tidigare gick under namnet MaxFPS och grundades 2004 för att fylla den avsaknade biten på marknaden av en renodlad gamingbutik.

Ni har valt att skicka med er musmatta i Spellovslådan. Vad tror du föreningarna kommer gilla mest med det?

Infensus-musmattan har utvecklats utav oss på MaxGaming och vi tycker även att det är en av de bästa musmattorna på marknaden. Musmattan är mjuk, vilket bidrar med ett bra glid men behåller fortfarande en bra kontroll. Vi tror att föreningarna är beredd att hålla med där!

Varför tycker ni att det är viktigt att stödja svensk spelhobby? 

Som Nordens största gamingbutik startades företaget med tanken på att stödja den svenska spelhobbyn genom att bidra alla gamers med produkter av högsta kvalité. Vissa av oss har tidigare varit eller är fortfarande engagerade i olika spelföreningar samt communitys i Sverige. Sverige är ett av världens största land för gaming och e-sport, så tycker vi att det är kul att den svenska hobbyn fortsätter att växa och utvecklas.

Vad är ni stolta över som organisation?

Vi är stolta över att ha Nordens största sortiment av gamingrelaterade produkter för att kunna passa alla olika sorters gamers. Vare sig om man är ute efter ett high-end tangentbord eller den perfekta gamingmusen för ditt sätt att greppa musen så har vi möjlighet att fylla det behovet.

Vilka utmaningar möter ni som organisation?

Det dyker ständigt upp nya gamers med nya sätt att spela. Vårt mål är att försöka tillgodose de nya behoven så gott det går. Branschen utvecklas just nu i en raslig fart, och det gäller att hänga med där. Vi tror att det kommer nya former av coola och spännande gamingutrustning i framtiden.

Vad borde våra medlemmar veta om er? 

Att vi har mycket att erbjuda i vårt sortiment! Besök vår webbutik på www.maxgaming.se så kommer ni garanterat att hitta något som ni gillar!

Vad har ni på gång hos er? Vad händer i framtiden? 

Just nu planerar vi för fullt inför Black Friday samt utvecklar ständigt vår nya hemsida. Vi får se vad mer framtiden har att ge!

 

FEM SNABBA

Luke eller Leia? (Star Wars)

Luke

Gandalf eller Dumbledore?

Gandalf

Team Jacob eller Team Edward? (Twilight)

Varulvar

League of Legends eller Counter-Strike?
League of Legends

Vampyrer eller Zombies?

Vampyrer