Wall of Pepp

Här hittar du en liten del av alla bra arrangemang, tuffa idéer och härliga initiativ som sker i Sverokföreningar runtom i landet. Låt dig inspireras och imponeras!

Du vet väl att på For the Win! kan ni också dela med er av allt positivt ni ordnar och upplever i er förening?

braexempel

 


Textbaserat berättande hos Spegelglas

”Vi har arrangerat en studiecirkel i textbaserat berättande. Vi använda plattformen www.storium.com för cirkeln, och skapade där en gemensam berättelse i textformat. Studiecirkeln fungerade bra, och bra diskussioner uppstod kring de problem som vi mötte. Det har varit intressant att som ledare driva en cirkel via en extern plattform och enbart på distans.”

Hyllning till Spellovet från Shadowplayers

”Jag går genom ett konvent om natten, spelbräden stiger fram i lysrörsskenet – de är vakna, de vill spelas. tärningar, markörer, skyltar, herrelösa warhammerfigurer – det är nu de ikläder sig Livet. – Människorna sover: En del kan sova fridfullt, andra är spända av förväntan som om de låg i hård träning för morgondagens kampanj. De vågar inte släppa allt fast deras sömn är tung. De vilar som fällda bommar när mysteriet drar förbi. – Toscha Tjaströmer”

Manga med Helsingefandom

”Vi har haft två mangateckningskurser med Elise Rosberg i samarbete med Vi unga Dellenkultur och biblioteken i Hudiksvalls kommun tillsammans i kurserna har cirka 30 personer deltagit. Vår lokal tidning har varit in och haft ett reportage från kurserna, där finns en massa välformulerad text och bra bilder/filmer: Många vill teckna manga