Pressrum

Kontaktuppgifter till vår presskontakt samt bildmaterial och pressmeddelanden finns i vårt pressrum.

Lämna förslag till förbundsstyrelsen

Här kan du skriva sådant du undrar över, sådant som du vill berätta, ge råd till Sverok och lämna förslag. Om du lämnar ett förslag kommer förbundsstyrelsen att ta upp det på ett styrelsemöte.

Förbundskansliet

Förbundskansliet kontaktar du när du vill veta vad Sverok är och gör, när ni vill starta en spelförening och när ni har frågor om er förening. Kansliet kan också hänvisa er vidare när ni inte riktigt vet vem ni ska prata med eller behöver telefonnummer till den ni söker.

Tel: 010-551 93 00 E-post: info@sverok.se

Telefontider
Alla vardagar 09.00–15.00, med lunchstängt 12.00–13.00.

Midsommar-, jul- och nyårsafton, dagen efter Kristi himmelsfärds dag samt dagen före alla helgons dag är arbetsfria vardagar. Trettondagsafton, Skärtorsdag, Valborgsmässoafton och dagen före Kristi himmelsfärds dag är telefontiden förkortad till 12.00. Vid utbildningsdagar och liknande kommer besked på sverok.se om ändrade telefontider.

Kan du inte ringa under telefontiderna kan du skicka ett mail till info@sverok.se med ett telefonnummer och när det passar att ringa så försöker vi höra av oss till dig.

Kontaktuppgifter till enskilda personer i personalen.

Besök oss på:

Gammelgårdsvägen 38 i Stockholm

Postadress:

Sverok
Box 128 25
112 97 Stockholm


Förbundsbrevet

Varje månad får alla föreningar och deras förtroendevalda förbundsbrevet skickat till sig med nyheter från förbundet. Om du inte sitter i styrelsen för någon förening kan du prenumerera på brevet genom att fylla i formuläret.
 Namn
 E-post

 


Förbundsordförande Alexander Hallberg

Förbundets ordförande kan du kontakta om du vill veta var Sverok står i olika aktuella förbundsrelaterade frågor eller undrar något kring Sveroks organisation och framtid.
E-post: alexander.hallberg[at]sverok.se

Följ även Alexander Hallbergs arbete som förbundsordförande på hans Twitter.