Leia

Vad är Leia?

Nätverket Leia är ett mentorskapsprogram och ett nätverk för unga kvinnor i spelhobbyn.

Genom nätverksträffarna och mentorskaps- programmet kopplas erfarna arrangörer ihop med tjejer som vill ha stöd och pepp i sitt ideella engagemang av någon med liknande erfarenheter.

Ansök till mentorskapsprogammet

För de som vill finns det möjlighet att kopplas ihop med en annan person i nätverket som mentor eller mentorsadept. Under ett år får deltagarna möjlighet att utvecklas i sin ledarroll tillsammans med en erfaren mentor.

Alla mentorer är eller har varit engagerade i spelhobbyn under lång tid på poster som arrangör, ordförande eller projektledare. Tillsammans med mentorn får du som adept fördjupa dig i de utmaningar du står inför i dag och utveckla ditt eget ledarskap.

Vi kommer göra matchning av mentorer och adepter vid ett antal kommande tillfällen, så fyll i din intresseanmälan idag.

Åk på nätverksträff!

Du kan delta i nätverket utan att kopplas ihop med en mentor eller mentorsadept. Det går bra att endast delta i den övriga delen av nätverket. Du gör det genom att gå med i nätverkets facebookgrupp.

Under året kommer det arrangeras nätverksträffar för att utbyta kunskap och erfarenheter. Deltagarna kommer mellan nätverksträffarna hålla kontakten för att vara stöd åt varandra och en resurs för stöd och råd i det ideella engagemanget.

Nordiskt samarbete

Utöver de svenska träffarna och mentorskapsprogrammet samarbetar Leia med sin norska motsvarighet ”Heltinneprosjektet” i Hyperion. Som medlem i nätverket får du chans att åka på nordiska träffar och utbildningar kostnadsfritt!

Har du frågor om Leia? Maila leia@sverok.se